Bang & Olufsen headphones

De technische ontwikkelingen zitten de afgelopen jaren in een stroomversnelling. Nieuwe mogelijkheden en oplossingen schieten als paddenstoelen uit de grond. En hierin loopt Bang & Olufsen voorop. Beleef ultiem luisterplezier met Bang & Olufsen headphones. Vanaf het begin af aan is B&O trendsetter in state-of-the-art technologie. Momenteel loopt het dan ook voorop als het gaat om headphones van topkwaliteit.

 

B&O headphones

Ervaar glasherder geluid met Bang & Olufsen headphones. Alleen de (aller)hoogste kwaliteit. Gecombineerd met de schitterende vormgevingen waar Bang & Olufsen headphones dan ook om bekend staan. Hierdoor streamt u de favoriete muziek zonder problemen. Geluid van buitenaf wordt opgevangen waardoor u helemaal weg kunt dromen tijdens uw favoriete nummer. Voor de échte muziekliefhebber.

Sinds de oprichting van het Deense bedrijf heeft de focus van het team continu op ontwerpen, techniek, vormgeving én technologie gelegen. En dit is uiteindelijk gecombineerd in het ontwerp van Bang & Olufsen headphones. Een ongekende sensatie voor het oor. Ervaar de fantastische geluidskwaliteit. En wij zijn ervan overtuigd dat u nooit meer andere headphones wilt.

 

Bang & Olufsen producten

Naast Bang & Olufsen headphones bieden wij een complete range van producten aan. Als dealer beschikken wij dan ook over BeoSound, BeoVision, BeoPlay en BeoLab. Deze producten hebben stuk voor stuk, door en door leren kennen. Evenals Bang & Olufsen tvBang & Olufsen telefoon, Bang & Olufsen speakers als Bang & Olufsen second life  Daarom zijn wij dé aangewezen persoon om een demonstratie te geven over de kwaliteit die Bang & Olufsen u te bieden heeft.

Vanaf de oprichting van B&O heeft de lat hoog gelegen. Niet alleen op het gebied van geluidskwaliteit en beeld. Maar ook op het gebied van design. En om dit te bewerkstelligen heeft het tussen 1965 – 1991 samengewerkt met Deense topdesigners Jacob Jensen en David Lewis. Innovatie en excellentie op het gebied van beeld, geluid, home entertainment en design is hierbij typerend geweest voor de bedrijfsstrategie.

 

Over Bang & Olufsen

Een stap terug in de tijd. Op 17 november 1925 richtten twee jonge Deense studenten Bang & Olufsen op. De namen van deze elektrotechnisch geschoolde ingenieurs uit het kleine Struer? Peter Bang & Svend Olufsen. Een nieuwe onderneming onder hun eigen namen vormde dan ook de basis voor het huidige internationale concern.

Uiteindelijk werd Bang & Olufsen dus ook marktleider op het gebied van excellente beeld, geluid & home entertainment. Op jonge leeftijd raakten de studenten namelijk al gefascineerd door nieuwe technologie zoals radio, telefonie en telegrafie. Waar dit op de dag van vandaag als vanzelfsprekend lijkt. Stond dit in die tijd nog in de spreekwoordelijke kinderschoenen.

Bezoek de showroom

Wij demonstreren het assortiment van Bang & Olufsen headphones enorm graag in onze showroom. Ervaar ultiem geluid onder het genot van een (h)eerlijk kopje espresso of cappuccino. En kom erachter hoe onmenselijk hoog B&O de lat al bijna 100 jaar legt.

In het jaar 1998 heeft Erik van Aartrijk besloten om zijn grootste passie te combineren met werk. Vanaf de eerste kennismaking met het Deense bedrijf Bang & Olufsen is hij namelijk in de ban van de ontwerpen en technologie van het bedrijf. En dat heeft er dus toe geleid dat Bang & Olufsen Rivierenland in dit jaar geopend is. Kom langs in onze showroom voor (passievol) advies op maat.

Nieuws

Welkom bij Bang & Olufsen Rivierenland

Beo Erik Gorinchem winkelEen geheel vernieuwde showroom en website om u de producten en oplossingen van B&O nog beter te laten ervaren. U bent van harte welkom op de Newtonweg 18 te Gorinchem, in Het Open Huis Designcenter.
Erik van Aartrijk, Senior adviseur B&O