Bang & Olufsen second life

Het Deense concern Bang & Olufsen integreert de meest geavanceerde technologie feilloos in moderne en stijlvolle designs. Een ongekende sensatie voor oog en oor. En ook met Bang & Olufsen second life producten bent u verzekerd van fantastische beeld- en geluidskwaliteit. Gun de prachtige producten een tweede leven. En profiteer tegelijkertijd van een voordelige prijs. Win-win.

Bang & Olufsen Producten

Second life producten

 

Wij bieden Bang & Olufsen second life producten aan. Hiermee heeft u mooie en exclusieve producten voor een aantrekkelijke prijs. Zo gunnen wij alle producten van Bang & Olufsen een tweede leven. De technologie is namelijk ook gemaakt om jarenlang van te genieten. En dus haalt u met Bang & Olufsen second life een mooi product in huis voor nog jarenlang genot.

De producten van Bang & Olufsen second life voldoen aan alle kwaliteitseisen die u als consument van een gerenommeerd bedrijf mag verwachten. En als dealer van Bang & Olufsen worden alle second life producten uitgebreid gereviseerd. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan. En ontvangt u dezelfde service als bij een nieuwe aankoop.

Bang & Olufsen assortiment

De complete range producten van Bang & Olufsen hebben wij door en door leren kennen. BeoSound, BeoVisioin, BeoPlay en BeoLab. En ook vanuit deze range producten zijn diverse Bang & Olufsen second life producten die in ons assortiment staan. Wij kunnen als expert (én liefhebber) urenlang vertellen over het prachtige merk Bang & Olufsen. Maar een paar seconden in onze showroom zal dit ongetwijfeld overtreffen. Beleef een Bang & Olufsen tvBang & Olufsen telefoonBang & Olufsen speakers en Bang & Olufsen headphones.

Haarscherp beeld. En glashelder geluid. Gekoppeld aan de schitterende vormgevingen die Bang & Olufsen second life producten u te bieden heeft. Ervaar het gemak van audiovisuele apparatuur van B&O met één dezelfde afstandsbediening. Ondanks dat de technische ontwikkelingen razendsnel gaan, bieden wij continu nieuwe mogelijkheden en oplossingen aan. Alles voor (nagenoeg) ultiem kijkplezier, luisterplezier én bovenal: leefplezier!

 

Over Bang & Olufsen

De start van Bang & Olufsen vond op 17 november 1925 plaats. In het kleine Deense plaatsje Struer besloten twee jonge elektrotechnisch geschoolde ingenieurs om een nieuwe onderneming te starten. En wel onder hun eigen namen: Peter Bang & Svend Olufsen. Dit vormt tot op de dag van vandaag nog de basis voor het Deense concern. Het familiebedrijf is momenteel marktleider door excellente kwaliteit van beeld, geluid én home entertainment.

Toendertijd waren Peter en Svend gefascineerd door de ‘nieuwe’ technologieën zoals radio, telefonie en telegrafie. Dit stond toen nog in de spreekwoordelijke kinderschoenen. Vanaf het begin af aan hebben zij de let immens hoog gelegd. En niet alleen op het gebied van geluidsapparatuur en beeld. Maar ook de vormgeving van alle producten.

Bezoek de showroom

Eigenaar en oprichter Erik van Aartrijk is sinds zijn eerste kennismaking met Bang & Olufsen op slag verliefd geworden. En vanuit deze passie heeft hij in 1998 de knoop doorgehakt om hier ook zijn werk van te maken. Bang & Olufsen Rivierenland is hiermee een feit.

Wij demonstreren de prachtige Bang & Olufsen second life producten met veel passie en plezier in onze showroom. Ervaar onder genot van een heerlijk kopje cappuccino hoe hoog Bang & Olufsen de lat al bijna 100 jaar legt. En wie weet bent u degene die de Bang & Olufsen second life producten het tweede leven geeft die de producten verdienen. Kom langs in de showroom.

Nieuws

Welkom bij Bang & Olufsen Rivierenland

Beo Erik Gorinchem winkelEen geheel vernieuwde showroom en website om u de producten en oplossingen van B&O nog beter te laten ervaren. U bent van harte welkom op de Newtonweg 18 te Gorinchem, in Het Open Huis Designcenter.
Erik van Aartrijk, Senior adviseur B&O