Bang & Olufsen speakers

Innoveren en excelleren op het gebied van beeld, geluid, home entertainment én design. Dit typeert het bedrijf Bang & Olufsen als geen ander. En misschien wel hét populairste product van het Deense concern zijn de Bang & Olufsen speakers. Vanuit de fascinatie voor nieuwe technologie als radio, telefonie en telegrafie is dit sinds 1925 vanuit de kinderschoenen naar een ongekend hoog niveau getild. Een ware sensatie voor oog én oor.

 

B&O speakers

Als dealer van B&O kunnen wij als vanzelfsprekend urenlang boordevol passie praten over de prachtige producten. Echter, een paar seconden zelf de ongekende kwaliteit ervaren overtreft dit. Haarscherp beeld. En glashelder geluid. Dat is wat u kan verwachten zodra u in aanraking komt met producten van Bang & Olufsen.

Ook profiteert u van de schitterende vormgeving die Bang & Olufsen heeft. Hierdoor tilt u direct het designniveau van uw ruimte naar een hoger niveau. De Bang & Olufsen speakers sluiten naadloos aan op een modern interieur met de nieuwste technologieën. Ervaar het gemakt én design van ’s werelds grootste speler op het gebied van kwalitatief hoogwaardig beeld- en geluid. En ervaar het gemak van audiovisuele apparatuur van B&O met één dezelfde afstandsbediening.

 

Assortiment Bang & Olufsen

Vanuit onze jarenlange ervaring hebben wij de complete range producten van Bang & Olufsen leren kennen. Naast Bang & Olufsen speakers bieden wij namelijk het complete assortiment van BeoSound, BeoVision, BeoPlay en BeoLab aan. De producten kennen wij dan ook als geen ander. Zowel van een Bang & Olufsen tv, Bang & Olufsen headphones, Bang & Olufsen telefoon als Bang & Olufsen second life producten. Ieder detail hebben wij nauwkeurig in beeld. En iedere functionaliteit hebben wij uitvoerig bestudeerd.

Vanaf de oprichting van het Deense bedrijf heeft de focus continu op ontwerpen, techniek, vorm, functie en technologie gelegen. Dit om uiteindelijk alles feilloos te integreren in één product die perfectie evenaart. En dat zorgt ervoor dat Bang & Olufsen speakers een ongekende sensatie zijn voor het oor. Fantastische geluidskwaliteit. Dé trendsetter in state-of-the-art technologie.

 

Over Bang & Olufsen

Stap mee in de tijdmachine naar 1925. Op 17 november van dat jaar startten twee jonge Deense studenten het bedrijf vanaf een klein plaatse in het noordwesten van Denemarken. Peter Bang & Svend Olufsen. Dit vormt uiteindelijk ook de basis voor het huidige concern Bang & Olufsen. Tot op de dag van vandaag is het bedrijf uitgegroeid tot wereldwijd marktleider op het gebied van beeld, geluid én home entertainment

Door de jaren heen heeft de focus naast technologie ook bovengemiddeld op design gelegen. Deense top designer zijn jarenlang in dienst geweest om de producten naar een nóg hoger niveau te tillen. En dat heeft ongetwijfeld zijn vruchten afgeworpen. Zo staat het bedrijf niet alleen als kwalitatief excellent bekend. Maar ook vanwege de moderne vormgevingen die naadloos aansluiten op een prachtig interieur.

Kom langs in de showroom

Vanaf de eerste kennismaking met het Deense bedrijf is Erik van Aartrijk gefascineerd door de ontwerpen en technologie. In 1998 heeft hij de spreekwoordelijke knoop doorgehakt om van zijn passie óók zijn broodwinning te maken. Een prachtige showroom van Bang & Olufsen Rivierenland is geopend.

En vanuit onze showroom doen wij niets liever dan mensen kennis laten maken met de (aller)hoogste kwaliteit. Wij demonstreren alle producten met veel plezier. Geniet onder het genot van een heerlijk kopje espresso of cappuccino van de onevenaarbare beeld- en geluidskwaliteit. En ervaar zelf hoe hoog Bang & Olufsen speakers de lat legt.

Nieuws

Welkom bij Bang & Olufsen Rivierenland

Beo Erik Gorinchem winkelEen geheel vernieuwde showroom en website om u de producten en oplossingen van B&O nog beter te laten ervaren. U bent van harte welkom op de Newtonweg 18 te Gorinchem, in Het Open Huis Designcenter.
Erik van Aartrijk, Senior adviseur B&O