Bang & Olufsen telefoon

Als dealer van Bang & Olufsen kunnen wij urenlang vertellen de prachtige geluidskwaliteit van een Bang & Olufsen telefoon. Een paar seconden ervaren in de showroom overtreffen dit. Ervaar het glasheldere geluid dat een telefoon van Bang & Olufsen te bieden heeft. En zie de schitterende vormgeving in het écht.

 

B&O telefoon

Een Bang & Olufsen telefoon heeft een basisstation én draadloze telefoon die aansluit op ieder interieur. En daardoor voelt de telefoon zich dan ook in iedere ruimte op zijn gemak. Het sluit naadloos aan op het interieur en tilt het gehele designniveau dus naar een hoger level. Met de kwaliteit van een Bang & Olufsen telefoon lijkt het net alsof degene met wie u belt naast u staat. Zo helder klinken de stemmen door de telefoon.

Frisse kleuren kunnen naar keuze uitgezocht worden, afhankelijk van uw interieur én wensen. Een échte classic die al jarenlang geniet van een groeiend aantal liefhebbers van een simpele. Maar bovenal uiterst smaakvolle vormgegeven telefoon. Met natuurlijk kristalhelder en uitstekend verstaanbare stemmen door de telefoon.

 

Assortiment Bang & Olufsen

Bang & Olufsen innoveert en excelleert op het gebied van beeld, geluid, home entertainment en design als sinds de oprichting. En daarom is dit ook onderdeel van de bedrijfsstrategie. Als dealer bieden wij de complete range producten aan. BeoSound, BeoVisioin, BeoPlay en BeoLab. Ook bieden wij Bang & Olufsen tvBang & Olufsen headphonesB&O telefoon en Bang & Olufsen second life producten aan.

Door de jaren heen hebben wij de producten dan ook door en door leren kennen. Hierdoor zijn wij in staat om de klanten in de showroom écht goed kennis te laten maken met het assortiment. Technische ontwikkelingen gaan razendsnel en nieuwe mogelijkheden en oplossingen zijn nodig om ultiem luisterplezier te evenaren. Wereldwijd loopt Bang & Olufsen dan ook voorop als het gaat om topkwaliteit producten van audiovisuele lintsystemen.

 

Bang & Olufsen geschiedenis

De oprichting van het Deense bedrijf vond plaats in het pittoreske plaatsje Struer. Hier startten twee jonge elektrotechnisch geschoolde ingenieurs met het inmiddels internationaal concern. Peter Bang en Svend Olufsen vormden met hun eigen namen de basis voor het huidige Bang & Olufsen.

Momenteel is het familiebedrijf marktleider van excellente kwaliteit van beeld, geluid & home entertainment. Toen nieuwe technologieën als radio, telefonie en telegrafie nog in de kinderschoenen stonden legden zij de lat direct enorm hoog. Niet allen wat betreft geluidsapparatuur en beeld. Maar ook design. Dit is tot op de dag van vandaag dan ook nog merkbaar bij een Bang & Olufsen telefoon.

Over ons

In het jaar 1998 heeft Erik van Aartrijk de beslissing genomen om van zijn passie, óók zijn werk te maken. De fascinatie voor het Deense concern is namelijk vanaf de eerste kennismaking ontstaan. En hieruit is Bang & Olufsen Rivierenland voortgevloeid.

In onze showroom nodigen wij u graag uit voor een demonstratie onder het genot van een heerlijk kopje espresso of cappuccino. Ervaar zelf hoe hoog Bang & Olufsen de lat al bijna 100 jaar lang legt. Kom langs in de showroom. Of maak vooraf een afspraak. Wij hopen zo snel mogelijk kennis te maken.

Nieuws

Welkom bij Bang & Olufsen Rivierenland

Beo Erik Gorinchem winkelEen geheel vernieuwde showroom en website om u de producten en oplossingen van B&O nog beter te laten ervaren. U bent van harte welkom op de Newtonweg 18 te Gorinchem, in Het Open Huis Designcenter.
Erik van Aartrijk, Senior adviseur B&O