Bang & Olufsen tv

Bent u een échte televisie liefhebber? Dan is een Bang & Olufsen tv u ongetwijfeld op het lijf geschreven. De (aller)hoogste kwaliteit. Zowel het beeld als geluid is gemaakt om perfectie te evenaren. Een prachtig design maakt de televisie nog nét even wat specialer. Geef uw ruimte een moderne uitstraling én geniet urenlang van de allerbeste kwaliteit in stijl.

 

Bang & Olufsen televisie

Ervaar hoe haarscherp beeld en glashelder geluid van invloed is op de kijkervaring. Met een Bang & Olufsen tv wilt u nooit meer terug naar ‘normale’ televisie. De televisie is gekoppeld aan de schitterende vormgeving die door het gehele B&O assortiment te herkennen is. Ervaar het gemakt van audiovisuele apparatuur van een Bang & Olufsen tv met één dezelfde afstandsbediening.

Al vanaf de start van het bedrijf is gericht op excelleren in kwaliteit. En dat kan alleen bereikt worden door de lat immens hoog te leggen. Uiteindelijk kunnen we wel stellen dat dit zéker zijn vruchten afwerpt. Zo geeft een Bang & Olufsen televisie u een kijk beleving die u nog nooit heeft gehad. Perfectie wordt geëvenaard. En de technologie blijft continu in ontwikkeling.

 

Assortiment Bang & Olufsen

Naast een Bang & Olufsen tv hebben wij een complete range van BeoSound, BeoVision, BeoPlay en BeoLab producten. Dit assortiment hebben wij door de jaren heen dan ook door en door leren kennen. De producten kennen wij tot de (aller)kleinste details. En hierdoor kunnen wij ook als geen ander vertellen hoe uniek de kwaliteit is van onder anderen een Bang & Olufsen tv. Verder hebben wij Bang & Olufsen speakers, Bang & Olufsen headphones, B&O telefoon én Bang & Olufsen second life producten in ons assortiment.

De technische ontwikkelingen gaan tegenwoordig razendsnel. Nieuwe ontwikkelingen en oplossingen komen in een stroomversnelling. En alles wordt door B&O in staat gesteld om ultiem kijkplezier te evenaren. Als trendsetter in de state-of-the-art technologie loopt het bedrijf tot op de dag van vandaag voorop bij audiovisuele lintsystemen van topkwaliteit. Ervaar het zoals u nog nooit heeft gedaan.

 

Geschiedenis B&O

Natuurlijk komt een bedrijf niet binnen één dag op de positie die B&O hedendaags heeft. Daarom draaien wij de klok even terug naar het jaar 1925. Twee jonge Deense elektrotechnisch geschoolde ingenieurs uit het pittoreske Struer startten hier een eigen onderneming. De namen van de twee studenten? Peter Bang & Svend Olufsen.

Onder hun eigen namen legden zij de basis voor het familiebedrijf dat op dit moment wereldwijd marktleider is door de excellente kwaliteit van beeld, geluid én home entertainment. De fascinatie voor nieuwe technologie als radio, telefonie en telegrafie stonden toendertijd nog in de kinderschoenen. En Bang & Olufsen heeft eraan bijgedragen dat deze technologieën op de dag van vandaag verder zijn ontwikkeld.

Kom langs in de showroom

Natuurlijk kunnen wij uren blijven praten over het prachtige merk B&O. En hoe intens de beleving van een Bang & Olufsen tv wel niet is. Maar, nog veel beter ervaart u dit zelf in onze showroom. Wij demonstreren de producten met veel passie. Geniet onder het genot van een heerlijke espresso of cappuccino van fantastische beeld- en geluidskwaliteit. Een ongekende sensatie voor oog een oor.

Sinds 1998 heeft Erik van Aartrijk de keuze gemaakt om van zijn passie óók zijn broodwinning te maken. De fascinatie voor Bang & Olufsen heeft namelijk geleid tot het openen van Bang & Olufsen Rivierenland. Een showroom waarin de passie voor beeld en geluid aan zoveel mogelijk mensen overgedragen wordt. Kom langs. En laat u versteld staan van de ongekende ervaringen voor zicht en gehoor.

Nieuws

Welkom bij Bang & Olufsen Rivierenland

Beo Erik Gorinchem winkelEen geheel vernieuwde showroom en website om u de producten en oplossingen van B&O nog beter te laten ervaren. U bent van harte welkom op de Newtonweg 18 te Gorinchem, in Het Open Huis Designcenter.
Erik van Aartrijk, Senior adviseur B&O