B&O telefoon

B&O telefoon

De B&O telefoon is een échte ‘classic’ binnen ons Bang & Olufsen assortiment. Jarenlang kent de B&O telefoon een groeiend aantal liefhebbers van de simpele, maar uiterst stijlvolle vormgegeven telefoon. En ervaar hoe de stemmen door de telefoon kristalhelder en uitstekend te verstaan zijn. Een knap staaltje vakmanschap.

Met een B&O telefoon lijkt het net alsof de persoon die belt naast u staat. Zó helder klinkt iedere stem. Meerdere telefoons zijn te koppelen aan een basisstation waardoor het geschikt is voor iedere ruimte én toepassing. Kies uit de meest frisse kleuren die naadloos aansluiten op het interieur. En ontdek hoe een B&O telefoon direct in iedere ruimte op zijn gemak is.

Assortiment Bang & Olufsen

Innovatie en excellatie op het gebied van beeld, geluid, home entertainment én design typeert de bedrijfsstrategie van Bang & Olufsen. Dit zijn dan ook de belangrijkste peilers voor het grote succes van de B&O telefoon. Inmiddels heeft het Deense concern een wereldwijd netwerk van officiële dealers in meer dan 100 verschillende landen. In het assortiment zit onder anderen een Bang & Olufsen tvBang & Olufsen telefoonBang & Olufsen speakers en Bang & Olufsen second life producten.

Het kenmerk van Bang & Olufsen? Dat is het feilloos integreren van technologie in de ontwerpen. Hierdoor zijn alle producten een ongekende sensatie voor oog én oor. Ervaar een fantastische beeld- en geluidskwaliteit. Vanuit onze jarenlange ervaring hebben wij de complete range BeoSound, BeoVision, BeoPlay en BeoLab door en door leren kennen. B&O is dan ook dé trendsetter van state-of-the-art technologie.

Bang & Olufsen geschiedenis

Peter Bang en Svend Olufsen startten op 17 november 1925 het Deense Bang & Olufsen. Zij raakten namelijk gefascineerd door de (in die tijd) nieuwe technologieën zoals radio, telefonie en telegrafie. Zij hebben er mede voor gezorgd dat dit uit de kinderschoenen is gestapt en dat de technologie zich steeds verder heeft ontwikkeld.

Vanaf het begin hebben zij de lat ook immens hoog gelegd. Niet allen in geluidsapparatuur en beeld. Maar ook op het gebied van design. Tussen 1965 – 1991 heeft B&O dan ook samengewerkt met de Deense topdesigners Jacob Jensen en David Lewis. Hiermee hebben zij de basis gelegd voor het internationale én toonaangevende bedrijf dat het op de dag van vandaag is.

Over ons

Vanaf de eerste kennismaking met Bang & Olufsen was Erik van Aartrijk direct in de ban van het merk. Als mens én vakman. Daarom heeft hij in 1998 de spreekwoordelijke knoop doorgehakt om van zijn passie óók zijn broodwinning te maken. De oprichting van Bang & Olufsen Rivierenland in het open huis designcenter van Gorinchem is hiermee een feit.

In onze showroom demonstreren wij de B&O telefoon en alle andere producten. Met (enorm) veel passie én enthousiasme. Ervaar de meest heldere geluiden en beelden onder het genot van een kopje cappuccino. Kom langs in de showroom of maak vrijblijvend een afspraak om langs te komen. Wij kunnen niet wachten om u kennis te laten maken met de wondere wereld van Bang & Olufsen.

Nieuws

Welkom bij Bang & Olufsen Rivierenland

Beo Erik Gorinchem winkelEen geheel vernieuwde showroom en website om u de producten en oplossingen van B&O nog beter te laten ervaren. U bent van harte welkom op de Newtonweg 18 te Gorinchem, in Het Open Huis Designcenter.
Erik van Aartrijk, Senior adviseur B&O