Update 8 juli

Bij B&O staan de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers voorop. We houden de ontwikkelingen rond het coronavirus (COVID-19) nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM.

Om onze klanten van dienst te kunnen blijven, is onze winkel geopend. Wel nemen we nadrukkelijk extra maatregelen om de verspreiding van het virus te remmen. In publieke binnenruimtes is een neus- mondmasker niet verplicht meer. Op donderdagavonden zijn wij weer geopend tot 21:00.

In navolging van het horecabeleid is ook lunchroom De Smaak weer geopend.
Als u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen.

Telefonisch en via e-mail bereikbaar
Bij verkoudheid, hoesten, koorts en griepklachten dient de afspraak geannuleerd te worden. Wellicht kunnen wij u ook telefonisch support bieden bij vragen.

Monteursbezoeken
Wij doen er alles aan zodat u onze diensten kunt blijven gebruiken. Kan de hulp wellicht telefonisch worden geboden? Zo niet, dan komt er alsnog een monteur langs, mits er geen ziekteverschijnselen zijn. Dit zelfde geldt voor de al ingeplande afspraken, deze zullen gewoon doorgaan, indien er geen ziekteverschijnselen zijn.

Bang-Olufsen-Rivierenland.nl
De vragen en bestellingen via bang-olufsen-rivierenland.nl worden, zoals u van ons gewend bent, afgehandeld. Wij proberen u hier zo goed mogelijk over te informeren.

Erik van Aartrijk
+31 622491378