Update 20 januari

Bij B&O staan de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers voorop. We houden de ontwikkelingen rond het coronavirus (COVID-19) nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM.

Onze showroom is weer geopend, dinsdag t/m zaterdag van 09.30 tot 17:00 uur. Op het moment is er geen koopavond. Om er zeker van te zijn dat er een adviseur beschikbaar is, raden wij u aan een afspraak te maken. Volgens de richtlijnen van het RIVM is het dragen van een neus-mondmasker in ons Design Center verplicht vanaf 13 jaar.

Lunchroom De Smaak
In navolging van de regels van het RIVM is Lunchroom De Smaak op het moment helaas gesloten.

Telefonisch en via e-mail bereikbaar
Wellicht kunnen wij u ook telefonisch support bieden bij vragen.

Monteursbezoeken
Wij doen er alles aan zodat u onze diensten kunt blijven gebruiken. Kan de hulp wellicht telefonisch worden geboden? Zo niet, dan komt er alsnog een monteur langs, mits er geen ziekteverschijnselen zijn. Dit zelfde geldt voor de al ingeplande afspraken, deze zullen gewoon doorgaan, indien er geen ziekteverschijnselen zijn.

Bang-Olufsen-Rivierenland.nl
De vragen en bestellingen via bang-olufsen-rivierenland.nl worden, zoals u van ons gewend bent, afgehandeld. Wij proberen u hier zo goed mogelijk over te informeren.

Erik van Aartrijk
+31 622491378