Over ons

Erik van Aartrijk Beo Rivierenland

Het is alsof ik u hier alvast een digitale handdruk geef, voorafgaand aan een eerste kennismaking. In ons B&O Center Bang & Olufsen Rivierenland in Gorinchem. Bij u thuis of op kantoor. Om met u te inventariseren naar welke ‘Bang & Olufsen’ (voor kenners een begrip!) uw voorkeur uitgaat. Daar neem ik graag alle tijd voor, bovendien kunnen we een private shopping afspraak maken.

Laat ik me dus eerst digitaal aan u voorstellen: Erik van Aartrijk. Als mens en als vakman vanaf de eerste kennismaking volledig in de ban van de ontwerpen en de geavanceerde technologie van Bang & Olufsen. Het is niet alleen mijn broodwinning, maar ook mijn passie. Sinds 1998 is onze Bang & Olufsen Rivierenland showroom gevestigd in het Open Huis Designcenter te Gorinchem. U bent bij mij aan het juiste adres voor alle Bang & Olufsen-producten en de bijbehorende ontwerpadviezen, installatie en after sales service.

Ik heb de complete range van BeoSound-, BeoVision-, BeoPlay– en BeoLab-producten door en door leren kennen in de vele jaren dat ik er nu al mee werk. Deze demonstreer ik met alle plezier voor u in de showroom van ons B&O Center Bang & Olufsen Rivierenland. Onder het genot van een heerlijk kopje espresso of cappuccino kunt u dan zelf ervaren hoe hoog Bang & Olufsen de lat telkens weer weet te leggen. Al sinds 1925, dus al ruim 95 jaar.

Vanaf de oprichting van het bedrijf onderscheidt het Deense Bang & Olufsen zich door de wijze waarop het team van ontwerpers en technici vorm, functie en technologie feilloos weten te integreren in de ontwerpen. Neem bijvoorbeeld de BeoVision Harmony, de nieuwste uitbreiding van de Bang & Olufsen televisiecollectie. Deze smart tv maakt van televisie kijken een ongekende sensatie voor oog en oor vanwege de fantastische beeld- en geluidskwaliteit.

De technologische ontwikkelingen gaan razendsnel. Daardoor ontstaan telkens nieuwe mogelijkheden en oplossingen om u ultiem kijk-, luister- en leefplezier te garanderen. Bang & Olufsen is van meet af aan trendsettend geweest in de toepassing van state-of-the-art technologie. Daarin loopt Bang & Olufsen wereldwijd voorop als producent van topkwaliteit audiovisuele en linksystemen.

Ik kan u urenlang vertellen over Bang & Olufsen, maar een paar seconden haarscherp beeld, glashelder geluid, gekoppeld aan de schitterende vormgeving die Bang & Olufsen-producten eigen is, zeggen veel en veel meer. Daarbij ervaart u het gemak dat alle audiovisuele apparatuur van Bang & Olufsen met één en dezelfde afstandsbediening – de BeO Remote One – in werking te stellen is.

U bent van harte welkom in ons B&O Center Bang & Olufsen Rivierenland in Gorinchem. Of maak een afspraak voor een huisbezoek. Ik hoop snel persoonlijk met u kennis te mogen maken!

Erik van Aartrijk