BeoLink - Home Integratie

Beoremote Halo
Beoremote Halo Beoremote Halo

Beoremote Halo

Beoremote Halo

Beoremote Halo

” Remote Control for Easy Access to Music 

De BeoSound is geschikt voor streaming

Een afstandsbediening voor toegang tot uw muziek in huis zonder uw mobiele apparaten te gebruiken. Geïntegreerd met touchscreen. Simpel en intuïtief.

Functionaliteit
Home speakers system connectivity

De Beoremote Halo toont zowel de opgeslagen favorieten als de ingebouwde muziekbronnen. Het display toont een lijst met alle Bang & Olufsen-muzieksystemen en start op met het laatst bediende product. De Beoremote Halo heeft zowel Bluetooth als Wi-Fi voor draadloze connectiviteit met uw Bang & Olufsen-muzieksysteem en bepaalt zelf welke technologie in specifieke situaties moet worden gebruikt.

One touch to music

De Beoremote Halo biedt u al het gemak van een eenvoudige gebruikersinterface om uw Bang & Olufsen-muzieksysteem te bedienen. Wanneer u in de buurt van Beoremote Halo komt, licht het display op en kunt u met één druk op de knop uw muziek selecteren

Tafelstandaard of wandmontage?

Verbind de Beoremote Halo met de Beosound Core om deze te gebruiken met uw Beolab-luidsprekers of Beosound Shape. U kunt hem ook rechtstreeks aansluiten op onze multiroom speakers.

De tafelstandaard
Draagbaar en dynamisch
De tafelstandaardversie bevat een batterij, zodat u hem overal in huis kunt gebruiken. Laad hem op via USB-C of draadloos met onze Beoplay Charging Pad. Omdat er geen verdere installatie nodig is, kan hij rechtstreeks worden aangesloten op uw luidsprekers of Beosound Core en uw favoriete muziek afspelen met slechts één aanraking.

Op de muur gemonteerd
De wand versie van Halo zal perfect integreren in uw interieurontwerp. Plaats hem op een centraal punt in huis of heb er een voor elke kamer, zodat u net zo eenvoudig de muziek aanzet als het licht. Neem contact op om de Beoremote Halo bij u thuis […]

Beolab Receiver 1
Beolab Receiver 1 Beolab Receiver 1

Beolab Receiver 1

Beolab Receiver 1

Beolab Receiver 1

”The classics go wireless”

De BeoSound is geschikt voor streaming/casting

Integreer naadloos elke klassieke actieve luidspreker uit het Bang & Olufsen-portfolio. Sluit gewoon een BeoLab Receiver 1 aan op elke bedrade luidspreker om uw draadloze installatie te creëren.

Geluid
Onberispelijk draadloos geluid

De Beolab Receiver 1 maakt gebruik van WiSA-technologie om een ​​uitzonderlijk robuust geluid van de hoogst mogelijke kwaliteit voor uw luidsprekers te garanderen. Met dit concept kunt u alle huidige Bang & Olufsen-luidsprekers integreren met elke WiSA-compatibele tv, AV-ontvanger of muzieksysteem op de markt.

Connectiviteit
Combineer bedraad en draadloos

Omdat de BeoLab Receiver 1 even goed werkt met zowel bedrade als draadloze luidsprekers, heeft u de unieke mogelijkheid om luidsprekers in uw opstelling naar uw persoonlijke smaak te combineren. Combineer de draadloze BeoLab 18 in een opstelling met een paar compacte BeoLab 3 speakers of voeg extra diepte en bas toe aan je opstelling met de BeoLab 19 subwoofer. Het is allemaal aan u.

Prijs vanaf € 200,-  

Leverbaar in Black.

  • Draadloze technologie, WiSA

 

(meer…)

Vo-Box
Vo-Box Vo-Box

Vo-Box

Vo-Box

Vo-Box

”Vergrote ondertiteling voor iedereen”

De BeoSound is geschikt voor streaming/casting

De Vo-box wordt aangesloten tussen de tv en de decoder (van KPN of Ziggo). De ondertiteling op tv wordt door de Vo-box automatisch herkend en vergroot weergegeven. U kunt in het menu zelf het lettertype, kleur en grootte instellen. Dit menu en de Vo-box zijn eenvoudig te bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening. Het boxje is slechts 10x 10 cm.

Een groot voordeel van de Vo-box is dat deze bij alle programma’s en streamingdiensten zoals Videoland, Apple TV en Netflix kan worden gebruikt. De Vo-box analyseert continu het tv-signaal en vergroot vervolgens de ondertiteling, zoals deze op de tv wordt weergegeven. U kijkt dus op de gebruikelijk wijze naar de televisie. Als u van zender wisselt dan schakelt de Vo-box automatisch mee.

Met de Vo-box kun je de ondertiteling weer goed volgen

De Vo-box kan worden verbonden met het internet voor updates en eventuele toekomstige uitbreidingen. Echter is er geen internet nodig om de Vo-box de ondertiteling te laten vergroten.

De Vo-box kan tussen bijna alle tv’s en decoders met een HDMI-aansluiting worden aangesloten. Zie voor alle specificaties van de VO-box de handleiding en de technische specificaties.

Let op; oudere dvd’s/videobanden hebben vaak een te lage resolutie. De Vo-box kan hierdoor vaak minder goed de ondertiteling herkennen en omzetten.

Wat zit er in de doos?

1x HDMI kabel
Afstandsbediening
2x AAA batterijen
Handleiding

Prijs vanaf € 399,-  

 

(meer…)

BeoSound-Core
BeoSound Core BeoSound Core

BeoSound Core

BeoSound Core

 

BeoSound Core

Beovision 12 is geschikt voor streaming  De BeoVision 12 is beveiligd met een pincode

BEOSOUND CORE

BeoSound Core is een kleine maar krachtige connectiviteitshub die uw luidsprekers verandert in een toekomstbestendig draadloos luidsprekersysteem met Multiroom-functies en verliesvrije audio-streaming met hoge resolutie.

Prijs € 750,00

AFMETINGEN EN GEWICHT

Diameter voet 151,8 mm
Hoogte: 44,2 mm
Gewicht: 290 g
USB-C-netvoeding:
Gewicht: 145 g

MATERIAAL
Lichtgewicht composiet behuizing in matzwart
DRAADLOZE NETWERKEN
Wifi/WLAN 802.11 a/b/g/n/ac (2,4 GHz & 5 GHz) en Bluetooth 4.1
STREAMING-TECHNOLOGIE

Chromecast built-in
Apple AirPlay
Bluetooth-audiostreaming
DLNA – DMR
Spotify Connect
QPlay 2.0 (alleen China)

Chromecast built-in is een handelsmerk van Google Inc

GEÏNTEGREERDE MUZIEKDIENSTEN

Spotify*
Deezer*
TuneIn-internetradio*
QQ Music (alleen China)

 

*afhankelijk van de markt

AANSLUITINGEN

1 x USB-C (voor voeding via externe netvoeding)
1 x Power Link-aansluiting (RJ45) met twee kanalen
1 x line-in (combinatie analoog en digitaal) met detectie
1 x Ethernet 10/100 Mbit/s
1 X Toslink digital sound out
1 x USB (voor verbinding met de BeoSound Shape)

ONDERSTEUNDE AUDIOFORMATEN

MP3, WMA, AAC, ALAC, FLAC, WAV, AIFF
Standaard sample rates tot 192 kHz, stereo en max. 24 bit
Let op: WMA lossless wordt niet ondersteund

WEERGAVE
Volledig weergavepad op de optische interface: 96kHz/24bit
AFSTANDSBEDIENING

De BeoSound Core kan draadloos (Bluetooth Low Energy) aan de […]

BeoRemote One BeoRemote One

BeoRemote One

BeoRemote One

BeoRemote One BT

“Gebruiksgemak centraal”

Qua model lijkt de Remote One op z’n handzame voorganger, maar alles is nieuw. Heerlijk gepolijst aluminium met zachte afgeronde hoeken en een lichte knik een de onderkant voor een betere grip. De drukknoppen zijn vervangen door Touch bediening met een kristalheldere weergave op het zwarte Oled scherm.

Om het u gemakkelijk te maken, zijn er drie ”MyButtons” geplaatst, deze kunt u instellen met verschillende combinatie van functies, dus bv de tv direct opstarten met Spotify, op volume 30, met de stand naar de eetkamer gedraaid en alle luidsprekers aan. Zo’n scenario is heel gemakkelijk te maken: u houdt “MyButton” ingedrukt, en de BeoRemote slaat alle functies direct op, kinderlijk eenvoudig!
BeoRemote One wordt standaard geleverd bij de New BeoVision Avant, in een later stadium komt een software update voor onze andere toestellen.

Prijs: € 300,-

Dit product is beschikbaar in Brass Tone, Bronze Tone, Silk, Zilver en Piano Black.

  • Ontwerper: Torsten Valeur, David Lewis Designers
  • Afmetingen/gewicht: 33 mm x 243 mm x 16 mm/144 g
  • Beeldschermresolutie/kleur: OLED, monochroom, 1.3” beeldverhouding 1:1 128×128 pixels.
  • Batterijen: 2 x AAA batterijen
  • Bediening: 2-weg besturingsstatus via Bluetooth 4.0 BLE standaard (frequenties 2.4-2.5Ghz)
  • 1-weg besturing voor oudere Bang & Olufsen- producten via IR (frequentie 455 kHz)
  • Taal: 14 talen
  • Kleuren: Aluminium frame verkrijgbaar in hoogglans of zijdeglans
beolab transmitter
BeoLab Transmitter 1 BeoLab Transmitter 1

BeoLab Transmitter 1

BeoLab Transmitter 1

BeoLab Transmitter 1

De BeoPlay 14 is geschikt voor streaming

Upgrade uw televisie of muzieksysteem met Immaculate Wireless Sound – een baanbrekend, nieuw concept.

Ongeacht welk Bang & Olufsen televisie of -muzieksysteem u hebt, voortaan kunt u genieten van Immaculate Wireless Sound dankzij de naadloze connectiviteit van onze nieuwe draadloze luidsprekers. Om ongeëvenaard draadloos geluid te kunnen ervaren via de nieuwe BeoLab 17, BeoLab 18 of BeoLab 20 luidsprekers volstaat het om de BeoLab Transmitter 1 in uw bestaande installatie te integreren. Met de BeoLab 19 subwoofer voegt u bovendien nog extra diepte en bastonen toe – schaalbaar tot een complete 7.1 surround sound set-up.

Als u een televisie, een AV-receiver of muzieksysteem van een ander merk hebt, hoeft u enkel de BeoLab Transmitter 1 te installeren om deze te upgraden naar een installatie met Immaculate Wireless Sound – sluit de BeoLab Transmitter 1 op de hoofdaansluiting van het gewenste product aan en u bent klaar om te genieten. En als u zich wilt ontdoen van kabels, maar niet van uw klassieke, bekabelde Bang & Olufsen-luidsprekers, dan volstaat de integratie van de BeoLab Receiver 1 in uw installatie om te genieten van Immaculate Wireless Sound.

Prijs Transmitter 1 € 400,-

 

(meer…)